Bakočević sa polomljenim prstima savladao Stoimenova

Dugo iščekivani meč između najboljeg crnogorskog MMA borca Vasa Bakočevića i Bugarina Živka Stoimenova odigrao se sinoć na Megdanu 3 u Novom Sadu. Naš borac, iz ringa izašao je uzdignute glave upisavši 33. pobjedu u karijeri.
Bakočević sa polomljenim prstima savladao Stoimenova
Portal AnalitikaIzvor

Najavljivana je ''sahrana'' Stoimenova, a umjesto toga gledali smo najdosadniju borbu večeri. Glavni ''krivac'' za to je može se slobodno reći Bugarin Živko Stoimenov koji je čitavih 10 minuta bježao od bakočevića, pokušavši svega 3-4 puta da udari popularnog ''psihopatu''. Bakočević je držao sredinu ringa i taktički pritiskao ali ni sa njegove strane nismo vidjeli agresivnost zbog koje je postao toliko popularan. Na opšte iznenađenje svih prisutnih u hali Spens, bugarski predstavnik odlučio je da preda borbu na startu treće runde.

Razlog za izostanak agresivnosti može biti povreda našeg borca.

''Pobjeda tehničkim nokautom nakon dvije runde. Hvala puno svima na podršci, rekao sam vam da momak nije na mom nivou i da neće biti nikakvih problema al nisam zadovoljan nastupom, slomljeni su mi prsti jos u prvoj rundi tako da me to malo izbacilo iz meča ali stisnuo sam zube i na kraju se on predao'', kazao je Bakočević nakon borbe.

Bakočeviću je ovo bio 51. profesionalni meč, a pored 33 pobjede ima 17 poraza i jedan remi.

Stoimenov je upisao drugi poraz, uz sedam pobjeda.

Portal Analitika