Zanimljivosti

Što se može doživjeti za desetak sati u Crnoj Gori

U osam sati su skijali na padinama Bjelasice, sat i po kasnije vozili kajak na rijeci Tari. Onda su sjeli u automobil i atraktivnom magistralom kroz Platije, Zetom i Sozinom stigli do Starog Bara. Nešto blizu 13 sati su bili u kanjonu Rikavac gdje su odradili kanjoning
Što se može doživjeti za desetak sati u Crnoj Gori
PobjedaIzvor

Zatim su krenuli ka Ulcinju i u Dobroj vodi zaplivali i zaronili morem... Đoko Đinović i Željko Pejović. Dva zaljubljenika u prirodu. Dva uporna promotera prirodnih i turističkih originalnosti Crne Gore prekjučeraš- njom avanturom htjeli su da kažu – ovo samo može u Crnoj Gori.

– Iskoristili smo povoljne uslove i u desetak sati rasporedili sva uživanja koja gost mo- že da doživi u Crnoj Gori u sunčanom martu, aprilu, maju, ali i u oktobru, novembru.

Naša turistička agencija „Hajlender“ ne radi sa nekim velikim grupama, ali nastojimo da imamo originalnu turističku ponudu. Cilj nam je da ponudimo ono što drugi ne mogu – ispričali su. Đinović i Pejović pripadaju onim turističkim radnicima koji svoj posao rade sa puno entuzijazma i ljubavi. Ne žele samo da prodaju turistički proizvod, već da ga pronađu i osmisle.

- Od snimljenog materijala uradićemo spot koji će ispri- čati šta se sve može doživjeti u Crnoj Gori za desetak sati. Skijanje na Bjelasici, kajak na Tari, kanjoning u Rikavcu i plivanje u moru. Takav turistički dan nikoga ne može ostaviti ravnodušnim - smatraju Đoko Đinović i Željko Pejović.

Portal Analitika