CEDIS

I sjutra djelovi više opština bez struje

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra djelovi više opština bez struje
Izvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova bojila dobiti Tomaševići, a u Ulcinju Kruče.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati, bez struje će biti dio ulice Milana Raičkovića, odnsono zgrade i naselje oko njih, a od osam do 18 sati željezničke stanice Bioči i Lutovo, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Nikšiću, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje će ostati Vitalac, a od devet do 15 sati Stolac, Smriječno, Muratovica, Korlati, Zabrđe, Kovači, Orah, Lisina, Mratinje, Miloševići, Brljevo, Suvodo, Stabna, Zukva, Jasen, Stubica, Ravno, Krivodo i Podmramor.

U Cetinju, od devet do 14 sati, bez struje će biti Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija, a od 16 do 17 sati sela Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

U Cetinju, od osam do 18 sati, bez struje će biti Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska, Njeguši i Žanjev Do.

U Baru, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će ostati zgrada Ilinden u Makedonskom naselju, a od devet do 17 sati Sotonići.

U Kotoru, od devet do 12 sati, bez struje će biti Lastva Grbaljska.

U Tivtu, od devet do 12 sati, bez struje će ostati Krašići – Sokobanja.

U Ulcinju, od devet do 12 sati, bez struje će biti Vladimir, odnosno Brajše, Kaliman, Donji i Gornji Rastiš, a od osam sati i 15 minuta do 14 sati i 15 minuta naselje Đerane prema hotelu Markus.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Metanjac i Babaići.

U Kolašinu, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Jasenova, Ocka Gora, Trešnjica, Liješnje, Velje Duboko, Međuriječje, Mrtvo Duboko, Gornja Rovca i Trmanje.

U Žabljaku, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Petnjica, Pošćenje, Duži, Dubrovsko, Komarnica, Kozarica, GornjePolje, Rudo Polje i Kutnja Njiva.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje će biti Komini, Kalušići, Crljenice i Šuljkovac.

U Petnjici, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Laze.

U Plavu, u istom terminu, bez stuje će biti Brezojevice.

U Andrijevici, od dvet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio Đulića.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Bačevac, Seošnica, Dedejići, Baza, Mujevići, Bralići, Koljeno, Bogaje, Skarepače, Kalače, Gusnice, Đuranovića Luke, Farma i Ski Lift.

Portal Analitika