Fudbal

Savić pod opsadom topova

Kreću završne bitke za finale Lige Evrope, koje će biti održane 16. maja na stadionu u Lionu. Naravno, apsolutni par polufinala čine Arsenal i Atletiko Madrid, dva najveća kandidata ove sezone za trofej mlađe sestre Lige šampiona.
Savić pod opsadom topova
Dnevne novineIzvor

Arsen Venger napušta “tobdžije” na kraju sezone poslije 22 godine, a s obzirom da je u Premijer ligi izgubio sve šanse za LŠ, do nje može odvesti Arsenal samo u slučaju osvajanja LE…

“Čekaju nas dvije teške, možda i najteže utakmice ove sezone u Ligi Evrope. Atletiko, kao i mi, želi da ide do kraja, ali mjesta ima samo za jednog. Ovo je samo prvo poluvrijeme i nadamo se da ćemo sa prednošću dočekati revanš”, jasan je Venger.

Na drugoj strani, Stefan Savić i društvo obezbijedili su LŠ kroz Primeru, ali žele trofejom da završe sezonu u kojoj su ponovo bili jako dobri…

“Nikad nije lako igrati protiv Arsenala u Londonu. U pitanju je tim koji igra ofanzivan fudbal i treba znati izaći sa tim na kraj. Mislim da je ovo dvoboj vrijedan Lige šampiona, u kojem je sve moguće” naglašava Dijego Simeone.

Engleskog ili španskog predstavnika u finalu će čekati Olimpik Marsej ili Red Bul Salzburg, koji će se sudariti na Velodromu i ganjati istorijski plasman u borbi za trofej.

Portal Analitika