Politika

Krapović da raskine ugovor s "Lovćen filmom" i vrati bilborde opštinskom preduzeću

Upućujem otvoreno pismo predsjedniku Opštine Budva Draganu Krapoviću, da jednostrano raskine ugovor sa "Lovćen filmom" i ingerencije na upravljanje ovim bilbordima vrati opštinskom preduzeću "Mediteran reklame", poručio je izvršni direktor te firme Blažo Rađenović.
Krapović da raskine ugovor s "Lovćen filmom" i vrati bilborde opštinskom preduzeću
Portal AnalitikaIzvor

Nakon kokošje supe, jetrene paštete, poznatih butika i hotela na red su došli i "oslobodioci" koji imaju veze sa kinematografijom i Budvanskim bioskopom?

Nekakva akcija dali pojedinca ili neke političke grupacije, proslave 1918 godine kad je Crna Gora iz jedne okupacije prešla u drugu a koja se promoviše na bilbordima u Budvi, koji jesu na opštinsku zemlju postavljeni i javnu površinu ali nijesu u vlasništvu opštinskog preduzeća " Mediteran reklame" već je ovo opstinsko preduzece ustupilo lokacije "Lovćen filmu" a na osnovu odluke SO Budva i anex ugovara koji je potpisan između "Lovćen filma" i tadašnjeg predsjednika opstine Lazara Rađenovića a u svrhu promovisanja i pospješivanja kinematografije u našem gradu. Nakon niza urgencija i taksativnih argumenata na osnovu kojih smo tražili od svog osnivača da raskine ovako stetne ugovore i anekse, smatram da je ovo i dovoljno visok nivo prekoračenja zloupotrebe ustupljene javne površine i stetnosti po gradjane i po opstinu i vrijeđanje Države Crne Gore. Upućujem otvoreno pismo predsjedniku Opštine gdinu. Draganu Krapoviću da jednostrano raskine ugovor sa " Lovćen filmom" i ingerencije na upravljanje ovim bilbordima vrati opštinskom preduzeću "Mediteran reklame" . Koliko god da taj raskid ugovora proizvede finansijsko pravne poslijedice neuporedivo će bit manje nego steta koju vec 4 godine trpe svi počev od gradjana Budve, preko opstine pa sve do države a sve u cilju pravljenja profita političkim sinovima i bliskih partnera doskorašnjem predsjedniku političkog savjeta DPS i šefu OKG-a

Portal Analitika