CEDIS

I danas višesatna isključenja struje

Dijelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I danas višesatna isključenja struje
MinaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu, nova bojila će dobiti Spuž, a u Ulcinju Kruče.

U Tivtu će, zbog radova na mreži, bez struje od osam do osam sati i 15 minuta biti potrošači sa područja tog grada, a od sedam do 12 sati gradsko i seosko područje Plava i Gusinja.

U Podgorici, od devet do 15 sati, bez struje će biti ulica “18 jula”, a od osam do 18 sati željezničke stanice “Bioči” i „Lutovo“, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Nikšiću, od osam do 11 sati, bez struje će ostati Povija, a od devet do 17 sati Grahovo, Spila, Zagora, Okolišta, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Podkraj, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Osječenica, Rojevići, Gornje Polje (Vilusi), Čarađe, Krstac, Višnjića do, Zaljutnica, Javljen, Goslić, Jasikovica, Golubni do i Selina.

U Cetinju, od devet do 17 sati, bez struje će biti Žabljak Crnojevića, Dodoši, Kraće do, Šinđon, Meterizi, Kokošice, Dobrska župa, Đalci, Češljari, Gospoštine, Pipac, Cerov Pod, Jankovića krš, Rvaši, Drušići, Prevlaka, Karuč i Bobija,

U Cetinju, od osam do 18 sati, bez struje će ostati Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska, Njeguši i Žanjev Do.

U Herceg Novom, od devet do 11 sati, bez struje će biti dio potrošača Bijele.

U Kotoru će od osam do 11 sati bez struje biti Prčanj, od devet do 12 sati Kostanjica, od devet sati i 30 minuta do 12 sati Stari grad (Parila), a od deset do 12 sati Jerovica i Prčanj.

U Baru, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će ostati Ilino (prema Gromanićima) i Šestanksa ulica, a od devet do 17 sati Sotonići.

U Ulcinju, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Totoši i dio naselja u Bijeloj Gori, od devet do 14 sati i 45 minuta Donja Klezna, prema Kurtovićima, a od devet do 14 sati (povremeno) Bijela Gora, Kodre, Bratica, Ulcinjske Krute, Kruče i Valdanos.

U Žabljaku, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Tmajevci, Meždo, Borje, Tepačko Polje, Šumanovac, Ninkovići, Hotel: Zlatni Bor, Lovac, Pol Star, Enigma, Pavlović. Zminica, Suvodo, Nugo, Okruglica, Novakovići i Merulja.

U Bijelom Polju će bez struje, od devet do 15 sati, biti Babaići i Dobrinje.

U Kolašinu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Vočje, Raško, Ljuta, Vozarine, Požnja, Svrake, Starče, Bojići, Mioska, Osreci, Zakrilje, Dugi Laz, Krušev Lug, redice, Dragovića Polje i Ljevišta, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati Vrujca.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje će biti Komini.

U Petnjici, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Laze.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Kurikuće, Glavaca i Vuča, a od deset do 12 sati Goražde.

U Rožajama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Kalače

Portal Analitika