Fudbal

VBA u finišu do boda

VBA i Liverpul odigrali neriješeno 2:2 (0:1) u meču 35. kola Premijer lige. Remijem protiv fenjeraša „crveni“ su se, najvjerovatnije, oprostili od borbe za drugo mjesto na tabeli.
VBA u finišu do boda
Sportski portaliIzvor

Liverpul je bio na pragu pobjede i nova tri boda. Vodio je sa 2:0 sve do 79. minuta, a onda je domaćin uspio da stigne prednost protivnika i osvoji bod.

Liverpul je poveo već u četvrtom minutu susreta. Ings je odlično reagovao u kaznenom prostoru, nakon što je Vajnaldum prihvatio loptu, Ings je uputio precizan udarac i zatresao mrežu domaćina.

Salah je na 2:0 povisio u 72. minutu. Čemberlen pronalazi Salaha na lijevoj strani koji je uletio u šesnaesterac i matirao golmana domaćina.

Ipak, VBA se nije predavao. Osam minuta kasnije poslije velike gužve u kaznenom prostoru Liverpula, najbolje se snašao Livermor i uspio da smanji prednost gostiju.

VBA je do izjednačenja došao u 88. minutu susreta. Na nabačenu loptu iz slobodnog udarca pravovremeno je reagovao Rondon i glavom savladao Kariusa.

„Crveni" su treći na tabeli sa 71 bodom, tri manje od drugoplasiranog Junajteda, koji ima i utakmicu manje. VBA je posljednji na tabeli.

Foto: AP

Portal Analitika