Muzika

Zvijezda Exita Alice Merton ima novi hit!

Kada se pojavila na svjetskoj sceni, maltene niotkuda, Alis Merton je osvojila top liste pjesmom "No Roots". Bila je tad prvi ženski izvođač nakon Lorde koja je debitovala na prvom mjestu Adult Alternative Songs chart. Sada je publiku izenadila novom pjesmom - “Lash Out”.
Zvijezda Exita Alice Merton ima novi hit!
Portal AnalitikaIzvor

I dok je "No Roots” pjesma o tome kako Alis zapravo nema pravu kuću, već se cio život seli iz zemlje u zemlju, dotle je "Lash Out” o tome kako je napokon našla stabilnost. - Biti čovjek danas i umjetnik znači da uvijek morate da se suprotstavljate ljudima koji zahtijevaju da se ponašate u skladu sa njihovim pravilima. Kao većina, i ja želim da živim po sopstvenim pravilima. Ideja, ili ako vam se tako više dopada, potreba, da napišem "Lash Out" se rodila iz osjećanja koja su se nagomilala u meni - kaže mlada pjevačica koja će ovog ljeta biti jedna od zvijezda na ovogodišnjem Egzitu.

VIDEO: Alice Merton - Lash Out

Kanađanka koja je odrasla u Njemačkoj i Engleskoj, za svoje 24 godine, selila se čak 12 puta u 11 različitih gradova da bi upravo sa autentičnom pričom o nomadskom iskustvu osvojila svijet i život promijenila gotovo preko noći. Nevjerovatno je da su je gotovo svi vodeći svjetski festivali ove godine pozvali da nastupi, a od njenog prvog albuma se očekuje da sruši sve rekorde prodaje prvijenca, baš kao što je to prošle godine uradio Rag'n'Bone Man, a čiji je današnji status cementiran u svjetske hedlajnere.

Ulaznice za festival po promotivnoj cijeni sa 60% popusta od finalne, za 58 eura biće u prodaji najkasnije do 20. aprila do kraja dana ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti viša. Ulaznice se prodaju putem mreže Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smještaj i prevoz do EXIT festivala.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Portal Analitika