Politika

BOJANIĆ: Ponosan sam na ostvareni rezultat (VIDEO)

Ponosan sam na rezultat koji sam ostvario i ne osjećam nikakvu gorčinu ili žal. Svi glasovi koje sam dobio su čisti, dati bez prisile ili ucjene, izjavio je kandidat za predsjednika većeg dijela opozicije Mladen Bojanić na današnjoj konferenciji za novinare.
BOJANIĆ:  Ponosan sam na ostvareni rezultat (VIDEO)
Izvor

“Tokom kampanje bio sam iskren sa biračima i nijesam obećavao ništa što ne mogu da ispunim. Naći ću načina da od ove trećine, koju sam imao na ovim izborima, na nekim narednim izborima budu dvije trećine. Poslao bih poruku optimizma da ovo može da bude novi način vođenja politike i ja sam spreman da nastavim tu borbu i da jednog momenta svi slavimo. Lideri opozicionih partija se tokom kampanje nisu obraćali javnosti jer sam ih ja to zamolio”, pojasnio je Bojanić.

 

Vjeruje da će opozicija iz ovih izbora izvući pouku i nastavi borbu.

 

“Ja sam spreman da im pomognem u toj borbi, ne da budem član ijedne partije, niti da ja osnivam svoju partiju, ali da budem neko ko ima kontakte i može da pomogne u saradnji opozicije”, naveo je Bojanić. Kazao je i da je njegova odluka bila da na promotivnim skupovima ne govore lideri partija, koje su ga podržale.

 

On je poručio i da se neće žaliti OIK na rezultate izbora, ali hoće DIK-u.

 

“Ukazaću na sve neregularnosti koje su bile, hoću da ostavim pisani trag kako je Đukanović pobjeđivao na izborima”, kazao je Bojanić.

 

Komentarišući zaključak međunarodne misije za posmatranje izbora da je kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imao institucionalnu prednost, Bojanić je rekao da to znači da je došlo do zloupotrebe državnih sredstava.

 

“Đukanović je nekoliko dana prije izbora prijetio medijima i civilnom sektoru. I taj čovjek sada kaže da pruža ruku. Nevjerovatno licemjerstvo", ocijenio je Bojanić.

 

 

Portal Analitika