Fudbal

Murinjo: Nećemo da "ludujemo" s pojačanjima

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da Junajted neće "ludovati" tokom prelaznog roka u trošenju novca na pojačanja.
Murinjo: Nećemo da "ludujemo" s pojačanjima
Portal AnalitikaIzvor

Portugalac je za dvije godine na Old Trafordu potrošio 300 miliona funti.

"Nećemo da trošimo više nego što možemo. Nećemo da 'ludujemo', ali ćemo probati da unaprijedimo tim. To je ono što ćemo pokušati. Svi pokušavaju isto, kao i mi prošle sezone. Tada smo bili šesti, a ove se nadamo da ostajemo drugi", rekao je Murinjo za Skaj.

Menadžer "Crvenih đavola" podsjeća da Mančester siti raspolaže velikom količinom novca.

"Sljedeće ćemo probati da napredujemo, ali ćemo videti šta će se desiti. Možda Siti uloži ogromne pare i ne dozvoli drugima da im se približi, ne znam", dodaje Murinjo koji ističe da je u igri za titulu posljednjih sezona više ekipa nego ranije.

"Nismo tu samo mi i oni, tu su i Liverpul i Arsenal i Čelsi i Totenhem. Ne radi se samo o Sitiju i Junajtedu nego o šest ekipa", kaže Murinjo.

On sa Mančesterom pokušava da osvoji prvu titulu od odlaska Ser Aleksa Fergusona sa mjesta trenera. Legendarni Škot je posljednji trofej na Old Traford donio još 2013. godine. Od tada su prvaci bili Lester, Mančester siti i Čelsi.

Portal Analitika