Društvo

Danas višesatna isključenja struje

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Danas višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Na Cetinju će, zbog radova na izgradnji dalekovoda 400kV Lastva-Čevo, a prema zahtjevu preduzeća Crnogorski elektroprenosni sistem, od sedam do 17 sati, bez struje će ostati Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

Od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje će biti područje Građana i Podgora, a od osam do 18 sati Njeguši i Žanjev Do.

U Podgorici, od osam do 18 sati, bez struje će biti željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Ulica Belvederska, odnosno dio Malog brda iznad škole i vrtića, a od devet do 14 sati i 30 minuta Bezjovo.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje biti Otilovići, Lukavice, Vijenac , Ranč, Mijailovica i Dolinice. 

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 satiu i 30 minuta, bez struje će biti Cecuni, Kruška, Kuti i Đuliće. 

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Donja Lovnica. 

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Dosuđe. 

U Ulcinju od osam do 10 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio grada kod Pijace, a od osam do 18 sati i 30 minuta Kruče dio prema plaži Rakiti, dio iznad magistrale i Ulcinjske Krute.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, povremeno će biti bez struje biti potrošači sela Maočići, Riječani, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Busak, Muževice, Lastva, Trepča, Rudine, Bajov Do,Trubjela, Krstac.

Povremeno bez struje biće i Brestice, Jabuke, Spila, Zagora,Okolišta,Osječenica,Nudo, Zakurljaj, Prisoja, Podkraj, Gornje Polje , Grahovo, Topspude, Trešnjevo, Rokoči, Vilusi, Dolovi i Carine.

Portal Analitika