Košarka

ALIMPIJEVIĆ: Nije nam bilo dozvoljeno da osvojimo titulu u ABA ligi

Trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, rekao je da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.

ALIMPIJEVIĆ: Nije nam bilo dozvoljeno da osvojimo titulu u ABA ligi
Portal AnalitikaIzvor

- Čestitam Budućnosti na tituli... Ne znam što bih mogao da kažem poslije ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana... - rekao je Alimpijević nakon meča.

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Budućnost Volija u "Morači", koja je sa 3:1 u seriji došla do šampionskog prstena. 

- Primarni cilj je bio osvajanje ABA lige, želim da popričam sa klubom i stvarima koje klub dalje očekuje... - kazao je šef struke Zvezde. 

Alimpijević je potom naglasio u kom trenutku je Zvezda zapravo izgubila titulu.

- Mi smo titulu izgubili u prvoj utakmici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za cijelu finalnu seriju sedam slobodnih bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke - rekao je Alimpijević, a potom i dodao: 

- Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak - zaključio je trener crveno-bijelih.

Portal Analitika