Košarka

DŽIKIĆ: Na vrhu ima mjesta samo za jednog!

Aleksandar Džikić, prvi strateg Budućnost Volija, rekao je nakon osvajanja ABA lige da je Zvezda pravi evroligaški tim.
DŽIKIĆ: Na vrhu ima mjesta samo za jednog!
Portal AnalitikaIzvor

"Čestitam Zvezdi... Sve su utakmice bile blizu. Imaju kvalitet, lidera Ročestija i pravi su evroligaški tim. Mi smo osvojili ABA ligu ove godine i to će ostati ispisano. Čestitao bih i igračima, stručnom štabu, ljudima što vode klub", kazao je Džikić, a potom i dodao:

"Te priče oko oktobra... Polako - ko živ, ko mrtav". 

Košarkaši Budućnosti osvojili su prvu titulu u regionalnoj ligi i sljedeće sezone igraće u Euroligi. 

"To oko energije to je briga kondicionog trenera, on je u tome mnogo dobar. Timski koncept je ono što smo oduvijek htjeli ove sezone i mislim da smo to uspjeli. Volim što stalno neko drugi izađe...", kazao je trener Budućnosti. 

Nakon slavlja košarkaša koji su nakratko prekinuli pres, uslijedilo je novinarsko pitanje da li se na neki način unervozio oko priče da Zvezda neće izaći na četvrti meč. 

"Čekaj da ti kažem, 47 godina imam... Kad je veliki ulog, pomijeraju se granice tih nekih sredstava. Ali... To je normalno. Dobro, probaš sve da osvojiš, ko se toga poslije sjeća? Zvezda je dobar tim, dobro je igrala cijele seone, ali na vrhu ima mjesta samo za jednog. Oni su imali niz uspjeha sa Dejom, sad smo prvi mi", poentirao je Džikić.

Portal Analitika