Turizam

RADULOVIĆ: Rusi će doći u Crnu Goru i dolaziće dok god budu imali para

Političari i njihova politička priča mogu samo da pokvare, a ne mogu ništa da pomognu. Ta defetistička priča, ne znam ni šta stoji iza toga vjerujte mi. Ne mogu da vjerujem da neko svoju političku strategiju, projekciju svog političkog uspjeha gradi  na tome što će da kaže “ E, neće vam Rusi doć’ ili “Ja znam Rusi neće doć’, izjavio je suvlasnik bečićkog hotela Splendid Žarko Radulović.
RADULOVIĆ: Rusi će doći u Crnu Goru i dolaziće dok god budu imali para
Infobiro/Portal AnalitikaIzvor

“Oni možda ne bi došli kad bi im Putin plaćao godišnji odmor, ali oni idu za svoj novac i biraju gdje će da idu.  Oni se u Crnoj Gori osjećaju prijatno i prije i sad i uvijek će biti. Oni su nama posebno dobrodošli gosti. Pitanje je samo koliko oni mogu da plate. Mislim da nije baš sjajna finansijsko-ekonomska situacija kod njih, naročito za srednju klasu koja je inače ovamo dolazila”, kazao je Radulović.

 

Prošle godine je, kako je precizirao, zabilježen pad bukinga ruskih turista kod agencija za hotele od četiri i pet zvjezdica, a u hotelima od dvije ili tri zvjezdice je registrovan enorman rast od 300 do 400 posto.

 

“Znači idu u jeftinije hotele.  Međutim, to je kad su agencije u pitanju. Kad je u pitanju okline bukiranje, preko booking.com- a i drugih, imamo drastičan rast ruskih turista preko tog alata u hotelima od četiri ili pet zvjezdica. Ne znam kome bi odgovaralo da Rusi ne dođu. Moram da ih razočaram i da im pokvarim dan ili noć, ne znam kad će ovo biti prikazano, ali Rusi će doći i dolaziće sigurno dok god budu imali para. Oni su u Crnoj Gori skoro kao doma, kao kući kod prijatelja. Došli kod Crnogoraca koji znaju kako prijatelja i rođaka da dočekaju”, izjavio je Radulović.

 

Portal Analitika