Fudbal

Pobjede Sutjeske i Mladosti, Grbalj poražen u Pljevljima

Fudbaleri Sutjeske i Mladosti ostvarili su pobjede, dok je Grbalj doživio poraz u 29. kolu Telekom Prve crnogorske lige.
Pobjede Sutjeske i Mladosti, Grbalj poražen u Pljevljima
Mina/Portal AnalitikaIzvor

Vodeća Sutjeska pobijedila je u Nikšiću ekipu Petrovca 1:0 i sa utakmicom manje prednost u odnosu na drugoplasiranu Budućnost uvećala na 17 bodova.

 

Odlučujući pogodak, za 20. pobjedu lidera šampionata, postigao je Stefan Lončar u 48. minutu.

 

Budućnost i Zeta igrali su na stadionu pod Goricom neriješeno 1:1. Ekipa iz Golubovaca povela je golom Nikole Krstovića u 17. minutu.  Izjednačio je i postavio konačan rezultat Darko Nikač u 80. minutu.

 

Mladost je u Tuzima savladala Dečić 4:1, golovima Admira Adrovića u 9, 38. i 82. i Marka Ćetkovića u 56. minutu. Jedini pogodak za Dečić postigao je Vladimir Savićević u 15. minutu.

 

Grbalj je u Pljevljima poražen od Rudara 1:0. Domaći tim do pobjede, desete ove sezone, došao je golom Rodoljuba Paunovića u 73. minutu.

 

Bez pobjednika završen je duel Kom Eurozoksa i Iskre, koji su u podgoričkom naselju Zlaticaigrali 0:0.

 

Sutjeska je, poslije 29. kola, sa utakmicom manje vodeća na tabeli sa 65 bodova i ima 17 više od drugoplasirane Budućnosti.

 

Mladost je treća sa 42, na četvrtom mjestu je Grbalj sa 40, dok je peta Zeta sa 38 bodova.

 

U 30. kolu, 21. aprila, sastaće se: Petrovac - Rudar, Grbalj - Dečić, Mladost - Budućnosst, Zeta - Kom Eurozoks i Iskra - Sutjeska.

 

Portal Analitika