Zabava

Šarliz Teron: Rasizam nikad nije bio izraženiji

Holivudska ljepotica, Šarliz Teron, koja ima dvoje usvojene djece, šestogodišnjeg Džeksona i dvogodišnju Avgust, brine se za njihovo odrastanje u Americi.
Šarliz Teron: Rasizam nikad nije bio izraženiji
Nezavisne/Portal AnalitikaIzvor

U majskom izdanju magazina „Elle“ četrdesetdvogodišnja oskarovka kaže da se plaši rasizma koji je sve više u porastu u SAD.

 

"Ne znam ni šta da kažem o promjeni vlasti u Americi. Ali, rasizam je živ i to mnogo više nego što ljudi misle", rekla je ona.

 

A kako kaže, postoje neka mjesta u SAD u koja se ne bi usudila više da putuje.

 

"Nećemo više poricati. Moramo da budemo glasni. Postoje mjesta u ovoj zemlji u koja, sve i da mi nude posao, ne bih smjela da idem. Svoju djecu ne bih vodila u određene djelove Amerike", rekla je Teron.

 

Šarliz je priznala i da se vezala za dijete koje je trebalo da usvoji, ali iz nekih razloga nije.

 

"Imala sam mentalne probleme tokom procesa usvajanja. Najgori period mog života je bio kada sam doživjela neuspjeh na tom polju. Bilo je mnogo situacija u kojima nisam uspjela, ali u ovom slučaju sam se vezala za dijete i moje nade su se kasnije srušile".

 

Šarliz je danas samohrana majka, a kako se nosi sa usvojenom djecom takođe je pričala u intervjuu.

 

“Imam loše dane kad pravim greške. Imamo uspone i padove, posebno onih dana kad se ponašaju kao pravi mali kreteni. I naravno, uvijek izaberu najgori momenat. To je mnogo za jednu osobu. Ali nakon šest godina sa dvoje djece, nema dana da sam zažalila što sam ih usvojila", rekla je i dodala da ne zna šta bi radila bez pomoći svoje majke u odgajanju djece.

Portal Analitika