Politika

Glas za Vuksanović je glas za DF-ovog kandidata

Sinoć su konačno maske pale. Naime, nakon izvještačenih višenedjeljnih uvježbanih izbjegavanja odgovora na najprostije pitanje: da li ćete kao kandidatkinja manjeg dijela opozicije podržati kandidata DF-a u drugom krugu, crnogorska javnost je napokon dobila odgovor da hoće - poručuju Socijaldemokrate Crne Gore. 
Glas za Vuksanović je glas za DF-ovog kandidata
Portal AnalitikaIzvor

Kako ističu za Socijaldemokrate, taj odgovor je logičan slijed politike vrha nekad časne a danas, kako navode, ''Stranke Dubokog Posrnuća (SDP'').

''Još jednom je potvrđena jasna namjera te partijske vrhuške da grade “bolju” Crnu Goru u čvrstom savezu sa onima koji svoje političko djelovanje svode na negiranje civilizacijskih tekovina nezavisne, građanske, multietničke i evropske Crne Gore kao članice NATO saveza. Zbog svega toga, duboko vjerujući u odgovornost dosadašnjih birača SDP - a i njihovu neupitnu lojalnost navedenim ustanovljenim civilizacijskim vrijednostima savremene Crne Gore, sigurni smo u njihovu mudru procjenu da svoj glas olako neće prepustiti u konačnom pomenutim “uglednim parlamentarcima” Mandiću, Bulatoviću, Medojeviću i Kneževiću'', zaključuje se u saopštenju SD-a.

Portal Analitika