Politika

Savez za pomirenje pozvao sve Srbe da podrže Đukanovića

Politička grupacija Savez za pomirenje (SZP) pozvao je sve građane Crne Gore da na nedjeljnim predsjedničkim izborima svoj glas daju kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću.
Savez za pomirenje pozvao sve Srbe da podrže Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

''Poseban poziv upućujemo pripadnicima srpskog naroda i onima koji su do sada podržavali opoziciju da konačno pokažu političku zrelost i podrže put stabilnosti i napretka Crne Gore. Srpski narod je jedan od onih koji je stvarao Crnu Goru i na to treba da budemo ponosni i kao što se dičimo Petrovićima i Lovćenom, Ostrogom i Miroslavljevim jevanđeljem i našom Mitropolijom crnogorsko - primorskom takav odnos treba da imamo i prema našoj državi Crnoj Gori i dajemo svoj doprinos njenom razvoju i prosperitetu''- navedeno je u saopštenju.

Emocijama, kako dodaju, nije mjesto u politici i na osnovu njih se ne treba politički opredjeljivati, pogotovo ne sada kada se ''jasno vidi da su iste godinama zloupotrebljavane od tzv. srpskih političkih partija u Crnoj Gori.''

''Zbog toga u nedjelju radi svog naroda, pogotovo naših mladih ljudi koji iako sa fakultetskim diplomama umjesto u državnim organima rade u kafićima i kladionicama, uzdignuta čela i čista obraza izađite na birališta i zaokružite broj 7''- zaključili su iz SZP.

 

Portal Analitika