Politika

Bojanić: Đukanović gura Crnu Goru u fašizam, ja ću biti svima zaštitnik

Predsjednički kandidat većeg dijela opozicije, Mladen Bojanić, poručio je da će kao predsjednik Crne Gore biti prvi među jednakima i da će u njemu svaki pojedinac imati zaštitnika.
Bojanić: Đukanović gura Crnu Goru u fašizam, ja ću biti svima zaštitnik
Mina, Portal AnalitikaIzvor

On je kazao da će uraditi sve da ostvari san koji se čeka decenijama. „Da skinemo sa vrata vlast i pošaljemo politiku predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića u prošlost“.

On je ponovio da se kandidovao za predsjednika države da bi Đukanovićevu politiku otjerao u prošlost, oslobodio institucije i vladavinu prava uveo kako treba.

On je dodao da će u njemu kao predsjedniku svaki pojedinac, koji je doživio nepravdu, imati zaštitnika.

„Neće biti potrebe da se ide u Strazbur. Ja ću biti Strazbur u Crnoj Gori“, poručio je Bojanić.

Bojanić je kazao da će kao predsjednik uticati na Vladu da se mijenja.

„Mogu sa pozicije predsjednika da utičem jer će mi narod dati politički legitmitet da mijenjam i unutrašnju politiku Vlade. Narod će biti moja partija“, naglasio je Bojanić.

On je kazao da Đukanović „gura Crnu Goru u fašizam“ i da svih ovih godina vlada na crnogorskom društvu „podijeljenom po svim šavovima“.

„To je jedini način njegovog opstanka. Ostavimo podjele Đukanoviću. Neka se dijele unutar DPS-a. Puštimo podjele njima, a mi ćemo sa strane gledati šta se dešava“, rekao je Bojanić navodeći da Đukanović troši narodne pare, ali da je narod uz njega.

 

Portal Analitika