Košarka

Doći sat ranije, ponijeti ličnu i poštovati numeraciju sjedišta

Košarkaški klub Budućnost Voli pozvao je navijače da na predstojeću utakmicu finala ABA lige dođu sat ranije i da strogo poštuju numeraciju sjedišta.
Doći sat ranije, ponijeti ličnu i poštovati numeraciju sjedišta
Portal AnalitikaIzvor

Imajući u vidu da je utakmica KK Budućnost Voli : KK Crvena zvezda MTS proglašena utakmicom visokog rizika, kako od strane ABA lige tako i od Ministarstva unutrašnjih polova Crne Gore,  obaviće se detaljne sigurnosne kontrole i shodno tome slijede posebne napomene:

"Ulazi u SC Morača će biti otvoreni od 17:30h. Pozivamo publiku da dođe u salu minimum sat vremena prije početka meča. Imajući u vidu da će u SC Morača biti prisutan rekordan broj gledalaca, osim ulaska u salu u predviđeno vrijeme, potrebno je da se strogo poštuje numeracija sjedišta. Takođe, odgovorne službe će vršiti detaljnu provjeru, kako bi bila osigurana bezbjednost u SC Morača i sa tim u vezi je neophodno da sa sobom ponesete identifikacioni dokument. Napominjemo da neće biti dozvoljeno unošenje pirotehničkih sredstava, kao ni sitnih predmeta, metalnog novca, upaljača, ključeva, kozmetičkih sredstava i svih ostalih predmeta koji mogu biti zloupotrebljeni u cilju narušavanja bezbjednosti. Pozivamo sve prisutne da navijajući u korektnom maniru i sportskom duhu,  doprinesu uspjehu našeg Kluba", navodi se u saopštenju kluba.

Portal Analitika