Podgorica

Završeni radovi unutar višenamjenskog doma u Gornjoj Gorici

Radovi unutar višenamjenskog doma u Gornjoj Gorici su završeni.  Preostalo je uređenje terena, popravke trotoara, ozelenjavanje, sadnja borova, završetak metalne ograde prema vrtiću, metalne  ograde prema saobraćajnici i malterisanje betonske ograde prema dvorištu.
Završeni radovi unutar višenamjenskog doma u Gornjoj Gorici
Izvor

Iz PG Biroa podsjećaju da je Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice pokrenula projekat rekonstrukcije Doma u Gornjoj Gorici kako bi građani ovog dijela dobili višenamjenski dom u kome su smješteni ambulanta, apoteka, bife i prostor za potrebe Mjesne zajednice sa kancelarijom za penzionere, kancelarijom za mlade, salom za sastanke sa cca 60 mjesta i kancelarijom sekretara mjesne zajednice. Svaki od ovih segmenata je opremljen sanitarijama.

 

Postojeći objekat je imao površinu od 198 m2 i dograđen je do površine od 288 m2.

 

Koncepcija rekonstrukcije objekta i novoplaniranog stanja predviđa tri odvojene cjeline koje imaju zasebne ulaze na prizemlju ambulanta sa apotekom (114,91 m2), Mjesna zajednica sa poštom (128,15 m2) i Bife (44,88m2).

 

Vrijednost radova koje finansira Glavni grad je 260.000 eura.

 

Predmetni objekat je izgrađen na dijelu urbanističke parcele UP D/201_ZONA D u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana ”Gornja Gorica 1”- izmjene i dopune.

 

Portal Analitika