Košarka

Gordić na meti navijača, umalo teži incident u tunelu

Poslije druge utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige dogodio se incident. Nepoznata osoba pokušala je nakon meča u dvorani “Aleksandar Nikolić” da napadne Nemanju Gordića, a došlo je i da koškanja između sportskog direktora Crvene zvezde, Nebojše Ilića i trenera Budućnosti Aleksandra Džikića.
Gordić na meti navijača, umalo teži incident u tunelu
Portali Izvor

Pred sam kraj meča došlo je do koškanja između Džejmsa Feldina i Nemanje Gordića, a tenzije su se prenijele i u tunel, po završetku meča.

I u prenosu na TV Arena sport, dok je trener Zvezde Dušan Alimpijević davao izjavu, čulo se komešanje, a zatim i prilično glasni povici "Filipe, Filipe", u blizini mjesta na kome se nalazi tzv. fleš zona.

“Vijesti” su prenijele informaciju, pozivajući se na izvor iz uprave Budućnosti, da je nepoznata osoba sa službenom legitimacijom pokušala da nasrne na Nemanju Gordića.

Situaciju je smirivao Filip Čović koji se zatekao na licu mjesta, a portal CdM prenosi da je došlo do koškanja između sportskog direktora Crvene zvezde, Nebojše Ilića i trenera Budućnosti, Aleksandra Džikića.

Pored toga, brat Kajla Gibsona ušao je u konflikt sa navijačima Crvene zvezde, ali na sreću nije bilo većih posljedica već se sve završilo na guranju u gužvi.

Iz Budućnosti je nezvanično saopšteno i da dio uprave i gostiju podgoričkog kluba nije mogao do kraja da gleda utakmicu, već je na poluvremenu napustio dvoranu, zbog podignutih tenzija na tribinama.

 

Portal Analitika