Politika

Bojanić doživio fijasko u Domu kulture u Baru

Likovali su preksinoć predstavnici barske opozicije preko njihovih partijskih portala povodom komičnog pokušaja da veličnstven skup u Sportskom centru u Baru kom je prisustvovalo 4.000 podržavaoca budućeg predsjednika Crne gore Mila Đukanovica, i koji su na najbolji način istakli da će jos ubjdljiviju podršku dati 15. aprila, saopšteno je Portalu Analitika iz barskog odbora DPS-a.
Bojanić doživio fijasko u Domu kulture u Baru
Portal AnalitikaIzvor

Prepuna sala Sporskog centra predvođena predsjednikom Milom Đukanovićem je na najbolji način razuvjerila dezurne dušebriznike iz DF koji su slanjem montiranih fotografija pokušali odložiti spoznaju o svom još jednom političkom izbornom krahu.

S obzirom na fijasko večerašnje konvencije Mladena Bojanića, biće zanimljivo  čitati  obrazloženja kako je 200 prisutnih više od 4.000 koliko je bilo na konvenciji budućeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

slika-2

Slike govore više od hiljadu riječi. Čitav skup Mladena Bojanića bi mogao da se smjesti u prva tri reda naše Konvencije.

Čekamo opravdanja i alibije Bojanića i političara i medija koji ga podržavaju. Koga li će sad optužiti za fijasko koji su večeras doživjeli u Baru?

slika-1

Barani su preksinoć jasno stavili svima do znanja da su uz Mila Đukanovića, pa još jednom zahvaljujemo svim ljudima koji su pokazali da je Bar uvijek na pravoj strani. A tako će biti i u nedjelju, 15. aprila - kaže se na kraju saopštenja OO DPS Bar.

Portal Analitika