Fudbal

Bez pobjednika u madridskom derbiju, Grizman pogodio na svoj jubilej

Fudbaleri Reala i Atletika odigrali su danas u madridskom derbiju neriješeno 1:1, u utakmici 31. kola španskog prvenstva.
Bez pobjednika u madridskom derbiju, Grizman pogodio na svoj jubilej
Portal AnalitikaIzvor

Real je poveo u 53. minutu golom Kristijana Ronalda, a bod gostima donio je Antoan Grizman četiri minuta kasnije, u svojoj 200. zvaničnoj utakmici za Atletiko.

Taj remi najviše odgovara prvoplasiranoj Barseloni, pošto je odmakla na tabeli, sedam kola prije kraja. Barselona je prva sa 79 bodova, Atletiko na drugom mjestu ima 68, a Real ima četiri boda manje.

Ranije danas je Levante sa devetoricom došao do pobjede protiv Las Palmasa - 2:1. Time su se dodatno približili opstanku, pošto imaju osam bodova više od Deportiva koji je prvi tim "ispod crte".

Real Sosijedad je kod kuće deklasirao Đironu - 5:0. Tako su prebrinuli sve brige oko opstanka, dok je Đirona sve dalje od Evrope, pošto su osmi sa 44 boda, tri manje od šestoplasiranog Viljareala koji ima i meč manje.

U posljednjem meču dana Valensija je "minimalcem" srušila Espanjol - 1:0. Jedini pogodak postigao je Rodrigo u sedmom minutu. "Slijepi miševi" su tako pretekli Real i imaju 65 bodova, poen više od Madriđana.

Foto: Francisco Seco

Portal Analitika