Politika

Zajednički model nastupa optimalno rješenje

Pobjeda predsjedničkog kandidata većeg dijela opozicije, Mladena Bojanića, na predsjedničkim izborima pokazaće da je zajednički model nastupa i na svim predstojećim lokalnim izborima optimalno rješenje, saopšteno je iz Odbor Glavnog grada Pokreta za promjene (PzP).
Zajednički model nastupa optimalno rješenje
MinaIzvor

Oni su dodali da se nadaju da će pojedine partije revidirati svoj stav prema toj pobjedničkoj varijanti. 

“Odbor je mišljenje da treba dati maksimalnu podršku zajedničkom predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, što PzP i Demokratski front i čine”, navodi se u saopštenju.

Iz Odbora su poručili da, s obzirom na to da je Podgorica pokazala opozicioni kapacitet, niko nema pravo da podredi parcijalni lični ili partijski interes, opštem, a to je promjena vlasti u Glavnom gradu.

“Podgoričani su u više izbornih ciklusa pokazali da žele promjene, a samo je političkom korupcijom Demokratska partija socijalista (DPS) uspjela da očuva vlast. Zato treba da se saberemo i da jedinstvom pokažemo da nam je smjena režima prioritet, a da se razne sujete i opoziciona nadgornjavanja stave u drugi plan, jer nakon smjene ovog odnarođenog režima na prvim slobodnim i fer izborima imaćemo šansu da se svi pojedinačno odmjerimo”, navodi se u saopštenju.

U PzP-u smatraju da je vrijeme za jedinstvo i da se ne smije dozvoliti da se ijedan opozicioni glas raspe, jer to ide u korist DPS-u. 

Portal Analitika