Fudbal

Italija ima novog selektora

Izgleda da je gotovo, "Azuri" su prelomili. Naime, sjutra će u Rimu biti održan sastanak, prema informacijama ruskih medija, Manćini će poslije meča između Zenita i Krasnodara stići u Italiju na konačne dogovore.
Italija ima novog selektora
sportske.netIzvor

Naime, on će podnijeti ostavku na mjesto trenera Zenita 13. maja, kada se završava prvenstvo, Rusi nemaju ništa protiv, preskup je za ono što je donio timu, od borbe za titulu nema ništa, čak je i Liga šampiona pod znakom pitanja.

Doduše, Zenit kasni sedam bodova za Lokomotivom sedam kola prije kraja, ali ispred su i moskovski klubovi, uz to klub iz Sankt Petersburga je ispao iz kupa, ali i Evrope, svakako da je Manćini napravio još jedan neuspjeh, to se sada može reći.

Zenit će ga se osloboditi, Italijani i nemaju drugo rješenje, Konte je preskup, a nije posebno motivisan da se vrati na klupu "Azura", dok sa druge strane Anćeloti želi u PL, a sada se čak pominje da bi bio Juventusov pik, ako ode Alegri, mada bi kod navijača to bilo dočekano na nož.

Zbog svega toga savez neće čekati, žele da riješe pitanje selektora, sjutra su konačni pregovori, Manćini neće posebno zatezati oko novca, veoma je motivisan da postane selektor svoje zemlje, pa se očekuje da posao bude završen.

Portal Analitika