Politika

Uvjeren sam da se prepoznalo da sam radio u korist svih građana

Zahvaljujem svima koji su u ovom mom mandatu pružili podršku svemu što sam radio, a uvjeren sam da se prepoznalo da se to radilo u korist svih građana Crne Gore, kazao je predsjednik Crne Gore Filip Vujanović nakon svečane sjednice SO Ulcinj.
Uvjeren sam da se prepoznalo da sam radio u korist svih građana
Portal AnalitikaIzvor

On je rekao da još ne zna čime će se baviti nakon isteka mandata.

"Pa, vidjećemo. O tom, potom. Neka prvo mandat istekne pa ćemo nakon toga da sve vidimo", rekao je Vujanović.

“Želim građanim i građankama Ulcinja, odbornicima, predsjedniku Skupštine opštine i predsjedniku Opštine da čestitam praznik da iskažem poštovanje za ono što je učinjeno i uvjerenje da će ovi sjajni projekti koji su promovisani ostvariti svoju svrhu i valorizovati velike vrijednosti turizma Ulcinja”, kazao je Vujanović.

Poručio je da ga raduje što će jedan svjetski brend kao što je ”Karisma” već od ove godine promovisati ono što je bogata turistička ponuda Ulcinja.

“Imao sam sjajan sastanak sa predsjednikom, predsjedikom Skupštine opštine i njegovim timom. Vidim da se veoma pažljivo priprema ova turistička sezona i očekujem da će bogatstvo Ulcinja dobiti svoju vrijednost za sve građane Ulcinja. Raduje me da je ovo praznik koji najavljuje jednu novu vrijednost Ulcinja i u to ime želim svim građanima i građankama Ulcinja da ponovim čestitku praznika i da zaželim bolji kvalitet života na ovom prostoru”, kazao je Vujanović.

Portal Analitika