Crna hronika

Duraj i Ličina ostaju u ZIKS-u

 Državljaninu Kosova Valtonu Duraju (21) i Sabihi Ličini (41) produžen je pritvor zbog sumnje da su 12. januara pokušali da ubiju Sabihinog supruga, Malika Ličinu (41) u naselju Ilino u Baru
Duraj i Ličina ostaju u ZIKS-u
PobjedaIzvor

Sud nije prihvatio žalbu odbrane za ukidanje pritvora.

Sabiha Ličina i Duraj međusobno su se optuživali pred barskim inspektorima. Nekoliko činjenica navelo je istražitelje da posumnjaju u priču Sabihe Ličine, koja je nakon ranjavanja njenog supruga ispričala da je bila u kupatilu kada se zločin dogodio. Ipak, detalj da je vrata ostavila otključana naveo je inspektore da posumnjaju u njen iskaz. Ispostavilo se da su bili u pravu.

Otkrili su da su Ličina i Duraj bili bliski prijatelji. Istražitelji su pronašli pištolj u kući Duraja koji je poslat na vještačenje. Prema sumnjama policije, ona je otvorila vrata Duraju. Napadač je imao kapuljaču, ušao je u Ličininu kuću i u njega ispalio više hitaca.

Ličina je u pucnjavi zadobio više prostrijelinih rana, ali mu život nije bio u opasnosti.  Napadač je ispalio pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u lijevi lakat, a treći u desnu šaku.

Sabiha Ličina je u vrijeme napada na njenog supruga bila u kupatilu.

Portal Analitika