Zabava

Prve fotografije Nevene Božović i pilota iz Budve

Mlada pjevačica Nevena Božović pokušala je da sakrije vezu sa crnogorskim bogatašem Nikolom Ivanovićem, međutim nakon što je sve razotkriveno, potvrdila je i sama, a Blic je uspio da ih uslika zajedno.
Prve fotografije Nevene Božović i pilota iz Budve
Portal AnalitikaIzvor

Ova atraktivna plavuša očigledno ima dobar ukus pošto su se za njenim izabranikom okrenule sve djevojke iz kafića.

Naime, Božovićeva je očigledno odlučila da na najbolji mogući način iskoristi lijepe dane, pa je sa dečkom prošetala beogradskim ulicama i uživala u suncu. Nevena i Nikola su bili ležerno obučeni, a nakon kratkotrajnog pješačenja, sjeli su u jedan od obližnjih kafića kako bi se osvježili.

nevenevena3

Njen izabranik je zgodni Crnogorac koji je po zanimanju pilot, a u rodnoj Budvi ima i hotel u svom vlasništvu. Par je kratko ćaskao, međutim, kad su ugledali fotografa raspoloženje im se brzo promijenilo. Nevena je mahnula rukom da bi spriječila fotografisanje dok je Nikola okrenuo glavu u stranu, pokušavajući da izbjegne poglede prisutnih. Zatim su ustali, spakovali se i brže-bolje se uputili ka automobilu koji su parkirali nedaleko, kojim su otišli u nepoznatom smjeru.

Nevena očigledno još nije spremna da govori o romansi sa zgodnim pilotom, te se trudi da sve to što duže zadrži u tajnosti, ali ono što se po slikama može zaključiti jeste da bi joj na Nikoli pozavidjele mnoge pripadnice lepšeg pola.

FOTO: Blic.rs

Portal Analitika