Društvo

I sjutra višesatna isključenja struje

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Rogami, a u Danilovgradu Bogićevići.

U Podgorici će zbog radova na mreži od devet do 13 sati bez struje biti Ponari i Vukovci, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati Sadine, Sjenokos i Elastik.

U Danilovgradu od osam sati do 15 sati struju neće imati Jablan, Poljica, Ivanj Uba i Studeno. Na Cetinju će od deset do 12 sati bez struje biti područje Rijeke Crnojevića, sela Riječke nahije i Ljubotinj.

U Baru od deset do 13 sati struju neće imati Kunje, Duškići, Karastanovići, Mala i Velja Gorana, Nikezići, Pelinkovići, Metanovići i Kovačevići, a u Kotoru od deset do 12 sati Škaljari, odnosno područje Gornjih Škaljara.

Zbog radova, kompletno područje Tivta u šest sati kratkotrajno neće imati struju. U Ulcinju će od osam do 13 sati bez struje biti naselje Kodre, područje iznad marketa SARS.

U Pljevljima od deset do 15 sati struju neće imati brana „Otilovići“, Mataruge, Kleke, Vukovo Brdo, Kozica, Obard, Vrulja, Podorova, Breza, Vlaovine, Gačevića Dolina, Kneževići, Raganice, Ćirovići i Ljutići.

U Nikšiću u periodu od osam sati i 30 minuta do 15 sati struju neće imati Ozrinići i Bršno, a od devet do 12 sati Stara Varoš i ulica Vuka Mićunovića. U periodu od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta struju neće imati Glibavac, Rastovac, Gornje Polje, Vidrovan, Orah, Šipačno, Pišteta, Dubrave, Jasenovo Polje, Praga i Lipova Ravan.

U Plužinama će od deset do 15 sati bez struje biti Brijeg, Šćepan Polje, Granični prelaz Šćepan Polje, Paklice i Crkvičko Polje, a od deset do 16 sati Duba, Bajovo Polje, Zaborje, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Zakamen, Seljani, Potrk i Polje Pejovića.

U Andrijevici će bez struje od devet sati do 14 sati i 30 minuta biti dio sela Bojovići i Kuti, kao i područje sela Kruška.

U Rožajama od devet sati do 14 sati i 30 minuta struju neće imati selo Donja Lovnica, a u Beranama dio sela Dolac.

U Gusinju od osam sati do 14 sati i 30 minuta struju neće imati selo Martinovići.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika