Abiznis

Uspješno završeni Dani Karijere

U petak, 30.03.2018., je u shopping mall-u Delta City uspješno završen Sajam poslova i praksi, u organizaciji HR kompanije WEON. Projekat je realizovan uz pokroviteljstvo Glavnog Grada i uz generalnog sponzora Addiko banke. Organizator projekta, u saradnji sa brojnim korporativnim partnerima je WEON, prva privatna kompanija za posredovanje pri zapošljavanju koja se u najširem smislu bavi pitanjima ljudskih resursa i u toj oblasti je lider na teritoriji Crne Gore. 
Uspješno završeni Dani Karijere
Izvor

Na Sajmu se našlo preko 30 kompanija, koje su oglasile 500 slobodnih radnih pozicija gdje su studenti, srednjoškolci i nezaposlena lica u Crnoj Gori mogli da pronađu priliku za zaposlenje različitih radnih profila kao i mogućnost odrađivanja praksi. Kompanije koje su bile učesnice sajma su: Addiko banka kao generalni sponzor, Telekom, koji je imao prezentaciju ljudskog robota- humanoida, Neregelia i Montenomaks, Karisma Hotels Adriatics Montenegro, Ernst & Young, BENU apoteke, Regent Porto Montenegro, Nall International, Strabag, Porto Montenegro, Luštica Bay Montenegro, Chedi hotel, PWC, KIPS, Toščelik, Core IT, Pivara Trebjesa, Studio Moderna, Hoteli Hemera i Astoria, Hotel Budva, Hotel Korali, Kouzon Vrabutovanje, Na Mapi, La Roche hotel, Securitas Montenegro kao i Mladiinfo Montenegro kao i NVO Volonteri.

Poslodavci su veoma zadovoljni odazivom na sajam a na svojim brendiranom štandovima su zainteresovanima predstavili način svog poslovanja, približili opis oglašenih radnih mjesta i vršili uživo intervjue sa istim. Addiko banka je u okviru Sajma održala i radionicu za sve zainteresovane, kojoj je prisustvovao znatan broj učesnika/ca. Uspjeh će se ogledati u broju zatvorenih radnih pozicija svih izlagača a po broju priloženih prijava, ocijenili smo da je zadovoljstvo proteklim sajmom na zavidnom nivou. Organizacioni tim kompanije WEON je bio na raspolaganju svim posjetiocima i preko popunjavanja biografija u offline formi kao i registracijom na njihovom portalu za zapošljavanje prekoveze.me. 

Portal Analitika