Društvo

,,Skidam vradžbine, spajam nespojivo”

Crnogorci putem oglasa ,,hitno” prodaju punjače za telefon, staru odjeću i obuću u vrijednosti do pet eura. U ponudi su i razni preparati za potenciju i pumpanje mišića, kao i razne vrste usluga, poput skidanja vradžbina i crne magije.
,,Skidam vradžbine, spajam nespojivo”
PobjedaIzvor

Pored regularnih oglasa o prodaji i potražnji stanova, kuća i automobila, nerijetko se mogu pročitati i ponude za brak i druženje.

Na oglasima se mogu kupiti i escajg, kozmetički preparati, satovi, nakit, polovna i nova garderoba i obuća, dječje klupe i kućice za igru, kao i namještaj. Što bi rekli, od igle do lokomotive. Tu su i oglasi za posao, a nerijetko se mogu pročitati i komični oglasi, ali i oni neobični.

Najjeftiniji su muzički CDovi koji su mogu kupiti za dva eura, punjači i slušalice po cijeni od tri eura, zatim polovna obuća, majice i stolice od pet eura, kao i posteljina i nakit od šest eura. Nevjerovatno je što su ovi prozvodi bili pod oznakom ,,hitno”, s obzirom na nisku cijenu.

Ko želi da se skući za male pare, može naći polovne regale i krevete po cijeni od 60 do 80 eura, mašine za veš 190, garniture od 200 do 600 eura. Tepisi su od 10 do 70 eura, korišćeni sokovnici 30 eura… 

Opširnije u Pobjedi

 

Portal Analitika