Crna hronika

Bezbjednosni sistem Crne Gore ne postoji

Lider Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović, ocijenio je nakon dvostrukog ubistva u centru Podgorice da bezbjednosni sistem Crne Gore ne postoji.
Bezbjednosni sistem Crne Gore ne postoji
Portal AnalitikaIzvor

"Iz privatnih, koristoljubljivih i naposletku takođe kriminalnih razloga pojedinci dopuštaju da se članovi organizovanih kriminalnih grupa ponašaju kao država u državi. Vlada nema moć da stane ovom užasu na kraj jer joj je dio policijske operative korumpiran i zaglavljen u raljama kriminala", naveo je on.

Danilović je dodao da su ostavke najmanje što se sada mora uraditi.

"Ostavke koje će značiti da kriminalci više nemaju zaštitu. Šta treba još da se dogodi da prvi čovjek policije bude smijenjen. Za vrijeme njegovog mandata ubijeno je toliko ljudi bez otkrivanja počinioca da nas je više stradalo samo na dubrovačkom ratištu. Bezbjednosni sistem države Crne Gore ne postoji. Državno tužilaštvo je nesposobno, a Vlada zaokupljena odbranom tijesne većine i čerupanjem pozicija izmedju velikih i malih partnera. Ovako ne može. Ovako se objavljuje kapitulacija države. Ovo će se nastaviti i biće sve gore", smatra lider UCG.

Portal Analitika