Politika

DPS Kolašin: Demagogija vam je statutarna obaveza

Ovo je prvo obraćanje gospodina Mija Martinovića, potpredsjednika Demokrata Crne Gore, nakon 2.marta kada smo ga poslednji put javno pitali: Koja je njegova uloga u devastaciji šumskog resursa na području Komova i drugim nezakonitim radnjama vezanim za transport i prodaju drveta, saopšteno je iz kolašinskog odbora DPS-a.
DPS Kolašin: Demagogija vam je statutarna obaveza
Portal AnalitikaIzvor

“Poštovani g-dine Martinoviću, morate naučiti osnovni princip kako u sportu, tako i u životu, ali naročito u politici: da bi se neko “takmičio” na vrhunskom nivou, mora prvo savladati protivnike nižeg ranga. Zato, manite se globalne ekonomije, manite se tržišta kapitala, manite se Elektroprivrede, jer se ne bi reklo da o tome znate mnogo, ali naravno da Vam to ne smeta , baš kao i ostalim prvacima partije kojoj pripadate, da se bavite ozbiljnim pitanjima. Naprotiv, pravi ste majstori demagogije. To Vam je, izgleda,statutarna obaveza”, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

 

Zato Martinovića još jednom, nakon 28 dana pitaju: Koja je njegova uloga u devastaciji šumskog resursa na području Komova i drugim nezakonitim radnjama vezanim za transport i prodaju drveta?

 

“Ako se (i ovaj put) odlučite da ignorišete crnogorsku javnost , onda da, možda, pojasnite kako se kreću cijene drvnih sortimenata na sivom tržištu?”, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika