Društvo

Izjava Milorada Popovića povodom prijetnje smrću na portalu Vijesti

Objavljivanje komentara pod šifrom Pribojevići, na portalu Vijesti, 28. marta u 18 sati i 16 minuta, u kojem piše da Milorad Popović “treba da ostane… uz pokojnog Mihaila Lalića“, posljednji je čin dugogodišnje crne propagande, odnosno patološke mržnje Željka Ivanovića, Balše Brkovića i Miodraga Perovića prema meni, koja se do juče prevashodno očitovala u njihovim opsesivnim pokušajima da me se profesionalno i egzistencijalno uništi.
Izjava Milorada Popovića povodom prijetnje smrću na portalu Vijesti
Portal AnalitikaIzvor

Prijetnjom smrću, medijska mafija, poznata po tome da nekažnjeno kleveće, ucjenjuje biznismene i državne dužnosnike, mešetari na berzi i služi kao plaćenički propagandni servis stranim centrima moći u pokušajima nasilne oružane smjene Vlade, kako bi se u Crnoj Gori instalirao marionetski, antizapadni režim, koji će spriječiti ulazak zemlje u Atlanski savez, toliko se osmjelila da se ne libi ni od toga da u svojim medijima priprema teren za fizičku likvidaciju javnih djelatnika koji nijesu dio političkog establišmenta niti tajkunske klase.

Da nije riječ o slučajnom nekontrolisanom „komentaru“ anonimnog psihopate na tzv. društvenim mrežama već ohrabrivanje nekog „patriote“ da me liši života, kad to već ne basta vlasnicima i urednicima Vijesti, koji su nepojmljive fizičke kukavice, može se zaključiti i po tome da se „komentar“ pojavio već sjutradan nakon moje izjave, u kojoj sam između ostalog kazao da će se u kontekstu rasvjetljivanja pokušaja državnih udara 24. oktobra 2015. i 16.oktobra 2016. godine, jednoga dana rasvijetliti i to koliko je i od kojih posrednika, Željko

Ivanović, za medijsku potporu i pripremu planiranog krvoprolića, uzeo ruskih para. 
Moram još napomenuti, da sam i ranije dobijao anonimne prijetnje od nekih kleronacionalističkih krugova zbog mojih tekstova i javnih izjava, ali im nijesam pridavao poseban značaj, jer sam procijenio da su u pitanju samo zastrašivanja. (Oni koji planiraju ubistva obično ih ne najavljuju).

No, objavljivanje sličnih prijetnji na portalu Vijesti, 28. marta, upućuju na spregu takvih kriminogenih struktura sa vlasnicima Vijesti, prije svih sa Željkom Ivanovićem: ne samo u pokušaju nasilne smjene vlasti koja bi uzrokovala tragični građanski rat u Crnoj Gori nego i u planiranju pojedinačnih terorističkih akata.

29po2
Portal Analitika