Politika

Abazoviću, izađi iz mišije rupe i oglasi se o Medojevićevom šovinizmu

Građevinsko preduzeće URA ofucanim saopštenjima pokušava da zamaže oči javnosti, dok se njihov lider Dritan Abazović sakrio u mišjoj rupi i ne oglašava se povodom sramne šovinističke izjave njegovog saborca Nebojše Medojevića, poručio je Marko Burić iz Demokratske partije socijalista.
Abazoviću, izađi iz mišije rupe i oglasi se o Medojevićevom šovinizmu
Portal AnalitikaIzvor

Burić poručuje da je na osnovu Upravo na osnovu toga jasno gdje se URA nalazi i gdje je krenula.

“Abazović i njegova družina zajedno su sa Medojevićem u dubokom, ruskom zimskom snu, a s vremena na vrijeme haluciniraju kako su građanski, evroatlantski i prosperitetni. Svojim halucinacijama zasmijavaju građane Crne Gore, jer svi vide da su se uhvatili u kolo sa Mandićem, Kneževićem, Bečićem i Medojevićem”, dodaje on.

Ističe da dio građanske opozicije podržava iznuđenog kandidata, koji je protiv NATO-a i EU, koji je protiv Crne Gore.

“Ne iznenađuje nas takvo ponašanje političkih marginalaca, jer smo već odavno konstatovali da oni umjesto obraza imaju đon. Pozivamo Abazovića da izađe iz mišje rupe i kaže šta misli o šovinističkim ispadima svog koalicionog druga. Istovremeno mu poručujemo da će građani Crne Gore riješiti 15. aprila sve njegove dileme i još jednom mu pokazati gdje je URA i gdje joj je mjesto”, zaključio je Burić.

Portal Analitika