Politika

Je li tačno da vam je Đukanović dao 50.000 eura u kesi za kampanju?

Građanski pokret URA reagovao je na navode predstavinika DP-a Fatmira Đeke, Suada Đelovića, koji je izrazio čuđenje što lider URA Dritan Abazović nije reagovao na novode Medojevića na društvenoj mreži “Twitter”, koji su bili urvedljivi prema Bošnjacima i muslimanima u Crnoj Gori.
Je li tačno da vam je Đukanović dao 50.000 eura u kesi za kampanju?
Portal AnalitikaIzvor

“URA se ne bavi marginalnim političarima i  natpisima neodgovornih pojedinaca na društvenim mrežama. Kao stranka smo prepoznati da osuđujemo svaki govor mržnje i sve vidove diskriminacije po bilo kom osnovu”, navode u pokretu URA.

“Nijesmo željeli ni da se bavimo poltronskim strankama, koje podržavaju OKG na valsti i neprijatelje svih naroda u Crnoj Gori, pa tako i Albanskog kome Đelović pripada, ali pošto nas je prozvao kratko cemo ga upitati par, za javnost, interesantnih pitanja”, ističu u pokretu URA.

“Đeloviću, je li tačno da Vam je Đukanović dao 50 000 eura za kampanju za lokalne izbore u Ulcinju? Je li tačno da ste se preko toga zadužili kod kamataša? Koliko prijava za korupciju kod specijalnog tužioca ima vaš predsjednik Fatmir Đeka? Jeste li i vi Seloviću ponijeli koji komad namještaja ili klima uređaj kući, koji su nestali iz zgrade Opštine? Jesu li to te evropske vrijednosti o kojima pričate? Kad dobijemo odgovore na ova pitanja onda možemo da nastavimo dalju diskusiju. Do tada Vas prijteljski savjetujemo da prestanete da se blamirate i budete iskorišćeni u dnevnim podmetačinama Pink M televizije”, zaključili su u pokretu URA.

Portal Analitika