Crna hronika

Uhapšen Rožajac zbog posjedovanja heroina

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge i Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su danas, postupajući po operatvnim informacijama, izvršili pretres i tom prilikom pronašli i oduzeli opojnu drogu heroin. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije
Uhapšen Rožajac zbog posjedovanja heroina
Portal AnalitikaIzvor

''Naime, službenici Odsjeka i OB Rožaje su, danas postupajući po usmenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretres kuće na teritoriji Opštine Rožaje, koju koristi I.V. (28) iz Rožaja. Prilikom pretresa lica, policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan veći zamotuljak u kojem se nalazilo šest manjih zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine od oko 3,3 grama'', navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namijenja uličnoj prodaji na teritoriji Opštine Rožaje.  

''Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.  O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.V. liši lsobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika