Fudbal

Tumbaković: Ovo je bio veliki test

Selektor Ljubiša Tumbaković bio je zadovoljan zalaganjem i željom da se vratimo poslije 0:2 i odigramo neriješeno sa Turskom.




Tumbaković: Ovo je bio veliki test
Sportski portaliIzvor

“Ovo je ekipa koja bi uz dopunsku selekciju trebalo da igra Ligu nacija, a utakmica protiv Turske bila je veliki test za to. Bili smo malo smušeni u prvom dijelu, ali je u nastavku to došlo na svoje. Ne znam je li Turska malo pala ili smo se mi podigli.”, kazao je Tumbaković na pres konferenciji.

“Dobro je što je postojala želja i energija da se vratimo, a rezultat je satisfakcija. Nadam se da ćemo nekog dobiti u naredna dva prijateljska meča.”, kazao je naš selektor aludirajući na to što nijesmo slavili u 10 prijateljskih mečeva.

Tumbaković je kazao da je zadovoljan zalaganjem i željom crnogorskih fudbalera da se vrate u igru poslije vođstva gostiju od 2:0.

"To je ekipa koja bi uz dopunsku selekciju trebalo da igra Ligu nacija, a utakmica protiv Turske bila je veliki test za to. Bili smo malo smušeni u prvom dijelu, ali je u nastavku to došlo na svoje. Ne znam je li Turska malo pala ili smo se mi podigli", kazao je Tumbaković na konferenciji za novinare nakon meča.

On je istakao da je dobro što je postojala želja i energija da se bore za remido kraja meča.

"Nadam se da ćemo nekog dobiti u naredna dva prijateljska meča", kazao je Tumbaković.

On je naglaso da je Turska velika država i da ima ozbiljnu ligu.

"Imaju i dosta igrača koji igraju u inostranstvu. Sve u svemu imaju ogroman potencijal. Mirčea Lučesku je već napravio veliki pomak u odnosu na posljednje kvalifikacije", kazao je Tumbaković.

Selektor Turske, Rumun Mirčea Lučesku kazao je da je zadovoljan igrom Turske protiv Crne Gore, ali ne i rezultatom.

"Crna Gora nam je potvrdila da je odlična reprezentacija, kao što smo i očekivali. Nije bilo Stevana Jovetića, ali su igrali u izuzetno jakom sastavu i igrali su dobro. Mi smo takođe imali dobrih momenata, generalno sam zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom", kazao je Lučesku.

 

Portal Analitika