CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: I sjutra isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova bojila dobiti ulice Zetskih vladara, Desete crnogorske brigade, Skopska, Sarajevska, Tripe Kokolja, Carev Laz, Novosadska, Sarajevska, Milana Kuča, Dj. Orahovca, R. Boškovića, Tuzi i Đule Jovanova, a u Kotoru Prčanj, odnosno Tri sorele.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 13 sati bez struje biti dio Farmaka, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati dio ulice Milana Raičkovića, odnosno zgrade i naselje oko njih.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će biti Njeguši i Žanjev Do, a od devet do 13 sati sela Ponari, Vukovci, Bistrice, Kurilo, dio Bijelog Polja, željeznička stanica Zeta, TS Regionalni vodovod, Ramza Ćaf, Drume, Božaj, Vitoja, Kremza, Skorać, Karaula, Jagoda, Helnica, Nobom, Spinja, Arza, Brlaj i Traboin.

U Nikšiću, od deset do 11 sati, bez struje će biti Autoprevoz Bajović, a od devet do 15 sati Okolišta i Donja Zagora.

U Herceg Novom, od devet do deset sati, struju neće imati poluostrvo Luštica.

U Kotoru će, od devet do 12 sati, bez struje biti dio potrošača Perasta, a od devet do 14 sati Grbalj, Kovači, Zagora, Krimovica, Ograde, Desančic, Platamuni i Glavatičici.

Od deset do 13 sati, struju neće imati Kostanjica i dio potrošača prema Verigama.

U Budvi, od osam do 14 sati, bez struje će biti dio naselja Podličak i naselje Čelobrdo, Manastir Praskvica i pumpe vodovoda.

U Baru će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti potrošači kod stare ambulante, vojnog odsjeka i potrošači prema Debeljama i Prelevićima, a od devet do 14 sati zeleni pojas u blizini bazena.

U Ulcinju, od osam do 18 sati, bez struje će ostati Zoganje, Ćurke i Darza, a od osam do 15 sati dio Pinješa kod groblja, kod hotela Mediteran, Holegra i kampovi Jadrana.

Od osam do 15 sati, struju neće imati Krute, Kruče, Valdanos i vojska na Mavrijanu.

U Rožajama, do devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti dio sela Kalače i Skarepača, a od deset do 17 sati MBTS "30. septembar" i MBTS Ibarac.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti sela Brejevice, Novšiće, Velika, Liješće, Pepiće, G.Rženice, Murina i Mašnica.

U Andrijevici, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti djelovi sela Božiće i Slatina.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio sela Dapsiće, a od devet do 14 sati i 30 minuta sela Zaostro, Crljevine, Štitari, Bubanje i Rujišta.

Portal Analitika