TV / Film

Zabava za najmlađe ovog vikenda u Cineplexxu

Upoznajte zeca iz čuvene legende “ZEC PETAR” i pripremite se za najveći porodični filmski događaj snimljen prema istoimenim bestselerima!
Zabava za najmlađe ovog vikenda u Cineplexxu
Portal AnalitikaIzvor

Sa Zecom Petrom ovog vikenda u bioskop Cineplexx Delta City stižu i Porodični dani zakazani za 31. mart i 1. april sa mnoštvom zabavnih aktivnosti za najmlađe posjetioce.

U periodu od 12 do 17 časova mališane očekuje crtanje po licu, kreativne i likovne radionice inspirisane Zecom Petrom i njegovim drugarima, kao i poklon Mali Politikin zabavnik. 

Animirano-igrani film „Zec Petar” priča nikada ranije ispričanu priču o Zecu Petru i njegovoj cijeloj porodici koji preuzimaju farmu starog gospodina Gregora. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice, sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Portal Analitika