Crna hronika

Jegdić ne shvata zašto je ubio bračni par Kalezić

Uroš Jegdić (55) iz Bara kazao je juče u Višem sudu kako ne može da shvati da je prošle godine iz vatrenog oružja, u porodičnoj kući u naselju Šušanj, ubio Dušana Kalezića (64) i njegovu suprugu Bosiljku (52).
Jegdić ne shvata zašto je ubio bračni par Kalezić
PobjedaIzvor

Proces vodi vijeće sutkinje Vesne Moštrokol. Jegdić je juče u suzama kazao da ga je sramota da se brani, te i da to neće da radi.

- Ne znam kakva me je to bolest natjerala na tako nešto. Ničega se ne sjećam, nijesam nikada ni mrava zgazio, a ne to da uradim. Dva mjesece prije ovog događaja imao sam operaciju, nijesam spavao, niti sam koga gledao i sve što mi se dešavalo to su mi drugi pričali - kazao je Jegdić.

 On je juče ispričao i da je sa porodicom Kalezić bio u dobrim odnosima, te i da su se posjećivali na slavljima. - Moj sinovac je trebalo da bude kum Lazaru Kaleziću (sin bračnog para) i čitava porodica je bila dobro sa njima - dodao je on.

Jegdić je kazao i da je imao u kući pištolj jer je penzionisani policajac, ali i da to oružje nikada nije koristio. Na jučerašnjem suđenju u svojstvu svjedoka saslušan je i Lazar Kalezić, koji je ispričao kako ga je tog jutra probudila policija i saopštila da su mu otac i majka ubijeni.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika