Politika

Đukanović za sedamanaest dana kampanje imaće sedam velikih konvencija

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u svega sedamanaest dana kampanje imaće sedam velikih konvencija i više desetina obilazaka gradova širom Crne Gore, na kojima će prisustvovati, kako se procjenjuje, više od 100.000 partijskih simpazitera.
Đukanović za sedamanaest dana kampanje imaće sedam velikih konvencija
Portal AnalitikaIzvor

 Đukanović kampanju pod sloganom „Milo Đukanović - za stabilnost i napredak Crne Gore“ počinje iz Nikšića, svog rodnog grada, 28. marta, a završna konvencija biće održana u Podgorici.

REKORDNA PODRŠKA

Iz najveće crnogorske partije podsjećaju da je DIK potvrdio kandidaturu Đukanovića, koga je potpisima podržalo 60.528 građana. - S obzirom na to da je Milo Đukanović jedini kandidat građanske, multietničke i proevropske politike, njegovu kandidaturu su u najkraćem roku i jednoglasno do sada podržali tradicionalni koalicioni partneri: Socijaldemokrate Crne Gore, Boš- njačka stranka, Hrvatska građanska inicijativa, Demokratska partija, ali i brojna udruženja crnogorskih iseljenika i veliki broj vanstranačkih ličnosti iz javnog, kulturnog i sportskog života Crne Gore, navode iz DPS-a.

Đukanović je predajući kandidaturu izjavio da su predsjednički izbori, zakazani za 15. april, „ponovljeni plebiscit o strateškom pravcu razvoja Crne Gore“.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika