CEDIS

I sjutra višesatna isključenja

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra višesatna isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova bojila dobiti ulice Zetskih vladara, X crnogorske brigade, Skopska, Sarajevska, Tripe Kokolja, Carev Laz, Novosadska, Sarajevska, Milana Kuča, Dj. Orahovca, R. Boškovića, Tuzi, Djule Jovanova.
A u Kotoru, Škaljari, Stoliv, Prčanj – Andrići i Markov Rt.

U Nikšiću, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati, struju neće imati Grahovo, Spila, Zagora, Okolišta, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Podkraj, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Osječenica, Rojevići i Gornje Polje.

U Budvi, od devet do 11 sati, struju neće imati dio naselja Crvena Glavica i Komoševina.

U Herceg Novom, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Zelenika (dio potrošača oko Tehnoservisa i mosta).

U Kotoru, od devet do 12 sati, bez struje će biti Stari grad (dio potrošača oko hotela Vardar), od deset do 12 sati Stoliv, od 10 do 13 sati Kostanjica.

U Kotoru, od 13 do 14 sati, struju neće imati Dobrota (dio potrošača Krive), a od osam do 18 sati selo Glavatičići.

U Ulcinju će, od osam do 18 sati, bez struje biti Zoganje, Ćurke i Darza, od osam do 15 sati dio Pinješa kod groblja, kod hotela Mediteran, Holegra i kampovi Jadrana, a od osam do 14 sati i 30 minuta Krute Vladimirske (izlaz prema Paljevićima).

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje će ostati selo Seošnica.

U Andrijevici od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje će ostati selo Seoce, a od deset sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta sela Cecune, Kruška i Kuti.

U Plavu, od osam sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje će biti sela Brezojevice, Šarkinovića Lakat i prigradsko naselje.

Portal Analitika