Politika

Vuksanović: Investitori moraju platiti svaki euro poreza

Kandidatkinja za predsjednicu Draginja Vuksanović posjetila je Tivat gdje je razgovarala sa građanima i predstavnicima političkih subjekata Tivta. Ona je posjetila bivšu kasarnu Lepetane i Opatovo, a prisustvovala je sastanku izbornog štaba njene predsjedničke kampanje.
Vuksanović: Investitori moraju platiti svaki euro poreza
Portal AnalitikaIzvor

Ona je iz Tivta poručila da su svi investitori u Crnu Goru dobrodošli i pozvala ih da ovdje ulože svoj novac, otvaraju fabrike i zapošljavaju građane naše države uz obavezu da poštuju zakone države Crne Gore do posljednjeg slova.
 
„Investitori moraju platiti svaki euro poreza, jer ne mogu građani od 300-400 eura plate finansirati komunalije, puteve i vodovode za njihove investicije“ , rekla je Vuksanović.
„Porto Montenegro će morati platiti svaki euro poreza, jer su u Crnoj Gori ostvarili ogroman profit i nema ni jednog razloga zašto bi ih neodgovorna DPS vlast u Tivtu čašćavala milione, dok se organizuju dobrotvorne akcije za sanaciju Doma zdravlja u ovom gradu“, dodala je Vuksanović.
 
Ona je naglasila da naša trajna dobra -  luke, aerodromi, putevi, plaže, ostrva moraju ostati u državnom vlasništvu i predstavljati osnovu razvoja crnogorske ekonomije.
 
„Zato odavde ponavljam još jednom, Aerodromi Crne Gore neće biti prodati a otuđena partijska elita neće poklanjati plaže arapskim šeicima“,rekla je Vuksanović.
 
Vuksanović je navela da novac od poreza država treba da  koristi kako bi naša djeca išla u najbolje vrtiće i škole, a naši sugrađani imali odlične uslove za liječenje, kako bi se povećale plate nastavnicima i  doktorima, vaspitačicama i medicinskim sestrama. 

„Oni su kičma Crne Gore jer nas obrazuju i liječe, kao što će kičma Crne Gore biti radnici koji će ponovo izgrađivati našu zemlju“, dodala je ona.

Ona je naglasila da je zbog svega toga bitno da na ovim izborima pokrenemo promjene. Jer promjena sistema počinje od predsjedničkih izbora i pobjede kandidata koji stoji iza onog što obećava. 

 

Portal Analitika