Politika

Krapović: Namjerno opstruiraju rad budvanskog parlamenta

Predsjednik opštine Budva Dragan Krapović izjavio je da odbornik Stevan Džaković u koordinaciji sa odbornikom Draganom Ivančevćem iz Crnogorske, namjerno opstruira rad lokalnog parlamenta, ali nije mogao da odgovori da li kriza vlasti u toj opštini vodi lokalnim izborima.
Krapović: Namjerno opstruiraju rad budvanskog  parlamenta
Portal AnalitikaIzvor

On je u izjavi za Portal Analitika pozvao Džakovića da vrati mandat, navodeći da je njegovo ponašenje neodgovorno i neozbiljno, te da u proteklih godinu i po nanio ogromnu štetu gradjanima Budve.

Sjednica SO Budva prekinuta je nakon što je nezavisni odbornik Stevan Džaković napustio zasijedanje, prenio je portal Vijesti.

On je prethodno za govornicom na laptopu pustio snimak lidera Pokreta za promjene, partije kojoj je nekad pripadao, Nebojše Medojevića na kojem on na partijskom sastanku priča kako partija treba da vrši pritisak na svoje kadrove koji su na rukovodećim mjestima.

Džaković je zatražio da poslanici Demokrata i Demokratskog fronta ispune obećanje koje su dali i potpišu izmjene Zakona o izbori poslanika i odbornika.

Džaković je još minulog ljeta blokirao parlament kada je tražio promjenu zakona po kojem bi izborne liste bile otvorene.

Krapović je Portalu Analitika kazao da je digao ruke od Džakovića, da nema namjeru da sa njim više razgovara, te da Dzaković samo komunicira sa predsjednikom skupštine opštine.

Kako je rekao, opštinska vlast se odgovorno odnosi prema svim pitanjima i sva dokumenta koja je obaveyna dostavlja parlamentu.

Parlament već treći mjesec nije održao sjednicu a sjednica je i prije 10 dana opložena kada iz porodičnih razloga Džaković nije mogao da dođe.

 

 

 

Portal Analitika