Politika

Podržaćemo Đukanovića

Predsjednik Bjelopoljske partije Rifat Zejnilović saopštio je da će partija na čijem je čelu veoma aktivno podržati predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića.
Podržaćemo Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

"Na predstojećim predsjedničkim izborima članovi i simpatizeri Bjelopoljske partije veoma aktivno i predano daće punu podršku predsjedničkom kandidatu Milu Đukanoviću kao utemeljivaču savremene Crne Gore," navodi se u saopštenju koje je portalu Antena M dostavio predsjednik Bjelopoljske.

"Predsjednički izbori u Crnoj Gori suštinski su nastavak puta očuvanja nezavisne, građanske, multietničke, evroatlanske Crne Gore kao i sigurni iskorak u društvo evropskih naroda. Crna Gora je postala država sa najbržim ekonomskim razvojem u okruženju, ona je faktor stabilnosti i poželjna adresa za mnoge investitore. Ali to nije došlo samo od sebe," saopštio je Zejnilović.

"Malo je država u svijetu u kojoj nacionalne manjine nemaju osjećaj da su manjina. U takvoj situaciji ono što bi značilo zahvalnost prema ovakvom stanju jeste da se na predstojećim predsjedničkim izborima pruži maksimalna podrška gospodinu Milu Đukanoviću kao kandidatu za predsjednika Crne Gore i da ta pobjeda bude krunisana već u prvom krugu," naveo je Zejnilović u saopštenju.

Portal Analitika