Abiznis

Brand Leader Award za Luku Bar

Kompanija Luka Bar dobitnik je prestižne nagrade Brand Leader Award, kao lider u postavljanju novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti lučkih usluga za pretovar i skladištenje tečnih i rasutih tereta u regionu jugoistočne Evrope. 
Brand Leader Award za Luku Bar
Agencije/Portal AnalitikaIzvor

Iz kompanije je saopšteno da je priznanje u četvrtak u Beogradu uručeno izvršnom direktoru, Zariji Franoviću.

Franović je prethodno održao prezentaciju kompanije u okviru biznis konferencije pod nazivom Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2018, navodi se u saopštenju Luke Bar.

Konferencija okuplja preko 500 učesnika - relevantnih aktera tržišta transporta i logistike jugoistočne Evrope i predstavnika državnih institucija i strukovnih udruženja, ne samo zemalja EU, već i Turske, Rusije i Kine.

Nagrada Brand Leader Award dodjeljuje se na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumjevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti.

Franović smatra da to priznanje predstavlja uspjeh svih zaposlenih, naročito onih koji direktno rade na pretovaru tereta i često posao završavaju prije predviđenih rokova.

“Nagrada nas čini ponosnim, ali i obavezuje da radimo i ostvarujemo još bolje rezultate poslovanja. Pretovar u prošloj godini porastao je 525 hiljada tona ili 41 odsto u odnosu na 2016. Očekujemo i činimo na poslovnom planu sve što je potrebno da se dinamika rasta parametara poslovanja nastavi i u ovoj godini i odlučno idemo na pretovar od dva miliona godišnje”, kazao je Franović.

On je dodao da su u kompaniji koncentrisani na promjenu strukture tereta, dovođenje nove robe u luku, valorizaciju kapaciteta i resursa i stavljanje u punu funkciju slobodne zone. 

Portal Analitika