Politika

SD podržao kandidaturu Đukanovića

Socijaldemokrate (SD) su na današnjoj sjednici Glavnog odbora, jednoglasno podržale kandidaturu Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.
SD podržao kandidaturu Đukanovića
Portal AnalitikaIzvor

Đukanović je, kako je saopšteno iz SD-a, prisustvovao sjednici GO i članovima najvišeg organa SD između dva Kongresa, predstavio svoj izborni program koji je baziran na očuvanju stabilnosti, demokratskom i ekonomskom prosperitetu Crne Gore.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, istakao je da je jednoglasna podrška Đukanoviću rezultat zajedničkog istrajavanja svih progresivnih snaga u našoj državi na vrijednostima nezavisne, građanske, multietničke, evropske i evroatlanske Crne Gore.

„Milo Đukanović je kandidat sa kojim smo ne tako davno obnovili državu i koji ima političku snagu, znanje i reputaciju da bude na čelu Crne Gore u zemlji članici Evropske unije. Socijaldemokrate žele predsjednika države sa kojim dijele bazične programske vrijednosti“ – poručio je Brajović.

Na sjednici Glavnog odbora utvrđen je plan i dinamika rada za predstojeće predsjedničke i lokalne izbore, i iskazano ogromno zadovoljstvo svakodnevnim prilivom novih članova i izuzetno pozitivnim reakcijama građana na političko djelovanje Socijaldemokrata.

Portal Analitika