Protokol

Brajović se sastao sa ambasadorom Azerbejdžana

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajovići nerezidentni ambasador Republike Azerbejdžan u Crnoj Goriprof. dr Eldar Hasanov saglasili su se da odlični politički odnosi, kao i investicioni projekti koji se trenutno realizuju u našoj zemlji, predstavljaju dobar osnov za još intenzivniju ekonomsku saradnju.
Brajović se sastao  sa ambasadorom Azerbejdžana
Portal AnalitikaIzvor

Ambasador Hasanov je nedavnu posjetu predsjednika Skupštine Crne Gore Republici Azerbejdžanocijenio izuzetno uspješnomi veoma važnom za dalje jačanje sveukupne saradnje dvije države.

Predsjednik Brajović je ponovio da Crna Gora veoma cijeni činjenicu da je naša zemlja poslije Turske, zemlja sa najvećim direktnim investicijama Azerbejdžana.

Sagovornici su se saglasili da će planirano imenovanje diplomatskog predstavnika Crne Gore u Bakuu olakšati operativnu komunikaciju na svim nivoima, a očekuje se da će sezonsko otvaranje čarter letova značajno povećati turističku razmjenu.

Na sastanku je bilo riječi i o političkoj situaciji u Crnoj Gori i Azerbejdžanu i predstojećim predsjedničkim izborima koji se sljedećeg mjeseca održavaju u obje države.

 

Portal Analitika